Υλικα
1 πακέτο σπαγέτι
250γρ. άγρια ρόκα ψιλοκομμένη
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
3 κουταλιές παρμεζάνα
1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές βούτυρο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι.
Εκτελεση
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, τα στραγγίζετε και τα αφήνετε στην κατσαρόλα.
- Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύετε.
- Στη συνέχεια,βάζετε σ’ ένα τηγάνι το βούτυρο και μόλις λιώσει τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτετε στο τηγάνι τη ρόκα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε για 2- 3 λεπτά.
- Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Βάζετε στο μπλέντερ το μίγμα της ρόκας, μαζί με την παρμεζάνα και το λιώνετε.
- Το ρίχνετε στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, ανακατεύετε και πάλι και σερβίρετε.
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου