Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Χοιρινή μπριζόλα στο γκριλ

 ΥΛΙΚΑ

  • 8 μπριζόλες
  • 150 ml soy sauce
  • 70 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 30 γρ. Worcestershire sauce
  • 20 γρ. μουστάρδα Dijon
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 10 γρ. πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. 

Κρυώνουμε το μείγμα και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 με 3 ώρες. 

Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά.

πηγη


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου