ΥΛΙΚΑ
- 8 μπριζόλες
- 150 ml soy sauce
- 70 γρ. καστανή ζάχαρη
- 30 γρ. Worcestershire sauce
- 20 γρ. μουστάρδα Dijon
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 10 γρ. πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Κρυώνουμε το μείγμα και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 με 3 ώρες.
Ανάβουμε το γκριλ στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 15 λεπτά.
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου