Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Μπριζόλες Χοιρινές Κρασάτες

Υλικά

4 μεγάλες χοιρινές μπριζόλες

αλάτι πιπέρι

3 κουταλιές μαργαρίνη η λάδι

1/4 κούπας κρασί λευκό ξερό η

1/4 κούπα κρασί κόκκινο ξερό η

 1/4 κούπα κούπας χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Ζητήστε από τον κρεοπώλη να ετοιμάσει τις μπριζόλες για τηγάνισμα .

Πασπαλίστε τις μπριζόλες με αλάτι και πιπέρι και και βάλτε τις μπριζόλες σε ένα Πλατύ τηγάνι με αντικολλητικό πάτο που να χωράει.

Προσθέστε τη μαργαρίνη ή το λάδι τηγάνια σε χαμηλή φωτιά και από τις δύο πλευρές ρίχνοντας λίγο λίγο νερό.

Όταν μαλακώσουν και τρυπιούνται καλά με το πιρούνι ρίξτε το κρασί που προτιμάτε και το χυμό λεμονιού και σκεπάστε και σιγοβράστε 1-2 λεπτά.

Μπορείτε να φτιάξετε και τις μοσχαρίσιες μπριζόλες έτσι.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου