Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Κανελόνια

Υλικά

Για τον κιμά
 
1 κιλό κιμά

1 κρεμμύδι

 σκόρδο

κονιάκ

αλάτι

 πιπέρι

κανέλα

Δάφνη

2 αυγά

 τυρί

Για την μπεσαμέλ

Λίγο μοσχοκάρυδο

 αλάτι

 100 γραμμάρια βούτυρο

100 γραμμάρια αλεύρι

 1 λίτρο γάλα

Ψήνουμε στους 180°C βαθμούς στον αέρα.

Το έχουμε σκεπασμένο για 20 λεπτά.

Τα αυγά και το τυρί τα βάζουμε στο τέλος στο κίμα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου