Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Τηγάνια Με Κρασί Και Ρίγανη

Υλικά

1 κιλό κρέας

 6 κουταλιές της σούπας λάδι

1 φλιτζάνι λευκό κρασί

λίγο βραστό νερό

λίγο ρίγανη

λίγο πιπέρι

 λίγο αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και το αφήνουμε να κάψει καλά.

Ρίχνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε καλά

Ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό και το αφήνουμε να το πιει και να πάρει χρώμα.

Το σβήνουμε με κρασί και λίγο λεμόνι.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου