Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Κόκορας Κρασάτος

Υλικά

3/4 φλυτζάνια του τσαγιού λάδι

 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

 1 ποτήρι κρασί λευκό

2 κουταλιές πελτέ

2 κρεμμύδια

 4 σκελίδες σκόρδο

 1 κουταλιά κανέλα

 1 κουταλιά  ζάχαρη

αλάτι

 πιπέρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε τον κόκορα και το κρεμμύδι.

Ρίχνουμε τα μπαχαρικά.

Σβήνουμε με το κρασί.

Το αφήνουμε λίγα λεπτά και ρίχνουμε το πελτέ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου