Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Μανιτάρια Γεμιστά

Ύλικα

30 φρέσκα μανιτάρια πολύ μεγάλα

1 κουταλιά λάδι

 1 κουταλιά βούτυρο

2 κουταλιές Κρεμμύδακι ψιλοκομμένο

 2 κουταλιές κρεμμύδι ξερό τριμμένο

2 κουταλιές κρασί λευκό

αλάτι-πιπέρι

 λίγο άνηθο ψιλοκομμένο

 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος

 1κούπα μαλακά τυριά τριμμένα

Εκτέλεση

Ζεματίστε τα μανιτάρια σε νερό με λεμόνι και αλάτι.

 Στραγγίστε και αφαιρέστε τα κοτσάνια.

Βουτυρώστε ένα ταψάκι και αραδιαστειτε τις μικρές κούπες των μανιτάριων.

Ψιλοκομμένα κοτσάνια. Βάλτε το λάδι και το βούτυρο σε μικρή κατσαρόλα Ρίξτε μέσα το κρεμμύδακια και σοτάρετε τα ελαφρά.

Ρίξτρ  μεσα  τα ψιλοκομμένα κοτσάνια το κρασί λίγο αλάτι και πιπέρι και αφήστε να σιγοβράσουν έως ότου μείνουν μόνο με  το λίπος.

Κατεβάστε από τη φωτιά θα ρίξω τα μάραθα με κρέμα γάλακτος και τα τρία και ανακατεύετε.

Γεμίστε με την γέμιση  αυτή τα μανιτάρια πασπαλίστε με λίγη παρμεζάνα και βάλτε τα 10 λεπτά.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου