Υλικά
250 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη300 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού
11 /2 φλυτζάνι ζάχαρη
5 αυγά
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φακελάκι μπέικιν
ξύσμα από πορτοκάλι
1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε την πραλίνα.
Στη συνέχεια τα αυγά που τα έχουμε χτυπήσει με το αλεύρι το γάλα και το ξύσμα.
Ψήνουμε στον αέρα 180°C για 45-55 λεπτά.
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου