Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Ομελέτα Με Αβοκάντο Και Παρμεζάνα

Υλικά

8 αυγά

70 ml γάλα

120 γραμμάρια παρμεζάνα

1 ώριμο μεγάλο αβοκάντο

1/2 κουταλιές γλυκού μαυροκούκι

 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι

  Εκτέλεση

Κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες, το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει και αλατοπιπερώνουμε.

Ψτυπάμε τα αυγά ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το γάλα λίγο αλάτι και πιπέρι

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με μία κουταλιά της σούπας από το ελαιόλαδο ρίχνουμε τα αυγά αλατοπίπερομένα και προσθέτουμε το μείγμα με την παρμεζάνα.

Από πάνω απλώνουμε το αβοκάντο πασπαλίζω με το μαυροκούκι και ψήνουμε την ομελέτα από τη μία πλευρά.

Περιχύνουμε με τα υπόλοιπα ελαιόλαδο και γυρίζουμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα.

Σερβίρουμε αμέσως συνοδεύοντας με ντομάτα φρέσκια κρεμμύδι κόλιανδρο και πιπέρι.

Πηγή:ομάδα ti-tha-fame-simera.blogspot.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου