Υλικά
550 γραμμάρια πατάτες2 αυγά
15 γραμμάρια βούτυρο
25 γραμμάρια αλεύρι
15 ml γάλα
100 γραμμάρια φρυγανιά
50 γραμμάρια ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες και τις βράζουμε.
Έπειτα τις λιώνουμε να γίνουν πουρές.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το βούτυρο αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάμε το 1 αυγό και το ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύουμε καλά.
Δημιουργούμε ρολάκια και κόβουμε μπαλάκια
Χτυπάμε το αυγό με το γάλα και το βούτυρο.
Βουτάμε τα μπαλάκια πρώτος στο μείγμα αυγού και μετά στη φρυγανιά.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου