Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Κροκέτες Πατάτας

Υλικά

550 γραμμάρια πατάτες

 2 αυγά

15 γραμμάρια βούτυρο

25 γραμμάρια αλεύρι

15 ml γάλα

100 γραμμάρια φρυγανιά

 50 γραμμάρια ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες και τις βράζουμε.

Έπειτα τις λιώνουμε να γίνουν πουρές.

Προσθέτουμε το αλεύρι και το βούτυρο αλάτι και πιπέρι.

Χτυπάμε το 1 αυγό και το ρίχνουμε στο μείγμα ανακατεύουμε καλά.

Δημιουργούμε ρολάκια και κόβουμε μπαλάκια

Χτυπάμε το αυγό με το γάλα και το βούτυρο.

Βουτάμε τα μπαλάκια πρώτος στο μείγμα αυγού και μετά στη φρυγανιά.

Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου