Υλικά
500 γραμμάρια φέτα1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 φλιτζάνι γραβιέρα
200 γραμμάρια ανθότυρο
150 γραμμάρια βούτυρο
3 αυγά
1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε Το ταψί.
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα και το ανθότυρο.
Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε τα φύλλα ένα-ένα και τα βουτυρώνουμε.
Σε κάθε ένας παρτούζα με λίγη από τη γέμιση των τριών.
Τα ζαρώνουν και τα βάλω σε ταψί .
Με κάθε φύλλο κάνουμε το ίδιο.
Ξεχωριστά σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και ρίχνω το γάλα το αλάτι Το πιπέρι και τα προσθέτουμε την τυρόπιτα.
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου