Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Ταλιατέλες Ογκρατέν

Υλικά

 500 γραμμάρια ταλιατέλες

 250 γραμμάρια ζαμπόν

 250 γραμμάρια τυρί έμενταλ

250 γραμμάρια γραβιέρα

5 φέτες μπέικον

500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

 μία σκελίδα σκόρδο

 αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες 5 λεπτά τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε λίγο λάδι μετά ρίχνουμε τα τυριά και το ζαμπόν.

Έπειτα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το μπέικον Αφού το έχουμε τσιγαρίσει.

Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 20 λεπτά

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου