Υλικά
500 γραμμάρια ταλιατέλες250 γραμμάρια ζαμπόν
250 γραμμάρια τυρί έμενταλ
250 γραμμάρια γραβιέρα
5 φέτες μπέικον
500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
μία σκελίδα σκόρδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες 5 λεπτά τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε λίγο λάδι μετά ρίχνουμε τα τυριά και το ζαμπόν.
Έπειτα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το μπέικον Αφού το έχουμε τσιγαρίσει.
Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 20 λεπτά
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου