Υλικά
500 ml γάλα100 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
200 γραμμάρια ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο άριστον
2 βανίλιες
Για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι σκληρό
200 γραμμάρια αλάτι
100 γραμμάρια Άριστον φυτικά έλαια
600-650 γραμμάρια νερό
Εκτέλεση
Τη ζύμη τη χωρίζουμε σε 300 γραμμάρια.
Απλώνουμε βούτυρο λιωμένο πάνω στον πάγκο ανοίγουμε το φύλλο και μετά το κόβουμε στα δύο και βάζουμε την κρέμα.
Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 30 λεπτά στα μέσα του ψησίματος γυρίζουμε τη μπουγάτσα
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου