Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Μιλφέι

Με Κρέμα Παρφέ Σοκολάτας Και Πατισερί Βανίλια

Υλικά

Για την κρέμα σοκολάταs Παρφέ

4 κρόκους

 125 γραμμάρια ζάχαρη



100 γραμμάρια γάλα

150 γραμμάρια σοκολάτα

2 πρέζες αλάτι

200 γραμμάρια κρέμα

Για την κρέμα πατισερί βανίλια


500 γραμμάρια γάλα

4 κρόκους

125 γραμμάρια ζάχαρη

1 κλωνάρι βανίλιας

35 γραμμάρια αλεύρι

35 γραμμάρια cornflour

Εκτέλεση

Βάζουμε το φύλλο σε ταψί το τρυπάμε και ψήνω στο φούρνο στους 200 κελσίου

για τη βανίλια χτυπάμε τα αυγά με τη μισή ζάχαρη και ρίχνουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ

Βάζουμε το γάλα να βράσει με την υπόλοιπη ζάχαρη και ρίχνουμε σιγά σιγά τα αυγά μέσα στο γάλα και αφήνουμε την κρέμα να δέσει

Όταν δέσει τι βάζουμε για λίγο στο ψυγείο και ύστερα χτυπάμε στο μίξερ

την κρέμα σοκολάτας

βάζουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη βράζουμε το γάλα και ρίχνουμε μέσα στα αυγά

Μόλις γίνει παχύρρευστη μορφή το γάλα με τα αυγά βάζω μέχρι τη σοκολάτα μέσα σοκολάτα βάζουμε την κρέμα γάλακτος που την έχουμε χτυπήσει στο μίξερ

 Το Φύλλο το βάζουμε τα γυρίζουμε και τα πατάμε και ξαναβάζουμε στο φούρνο να πάρει χρώμα

όταν γίνεται το φύλλο και  οι κρέμα βάζουμε την κρέμα σε κορνέ και κόβουμε τις άκρες του φύλλο και το βάζουμε σε Τρία κομμάτια.

Βάζουμε το ένα φύλλο και ύστερα βάζουμε την κρέμα Μία σοκολάτα και μία βανίλια και από πάνω πάλι φύλλο και στο τέλος πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου