Υλικά
500 γραμμάρια τυρί ημίσκληρολουκάνικα
ελιές
πιπεριές Φλωρίνης
ρίγανη και πάπρικα
Για τη ζύμη
2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι Μάγια
4 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
Εκτέλεση
Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει και το ανοίγουμε με αλεύρι.
Βάζουμε στο ταψί λάδι και τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 20 λεπτά
0 Comments:
Δημοσίευση σχολίου