Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Κασεροψωμο

Υλικά

 500 γραμμάρια τυρί ημίσκληρο

λουκάνικα

ελιές

πιπεριές Φλωρίνης

 ρίγανη και πάπρικα

Για τη ζύμη

2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φακελάκι Μάγια

4 κουταλάκι ελαιόλαδο

 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό

Εκτέλεση

Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει και το ανοίγουμε με αλεύρι.

Βάζουμε στο ταψί λάδι και τοποθετούμε τα υπόλοιπα υλικά.

 Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 20 λεπτά

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου