Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Κανταΐφι Με Τυριά

Υλικά

 6 αυγά

 2 κούπες φέτα τριμμένη

1/2 κούπες ροκφόρ

1/2 κούπα διαφορά τυριά τριμμένα

αλάτι πιπέρι

1/2 κιλό κανταΐφι

 1/2 κούπα βούτυρο

1/2 κούπα μαργαρίνη

 1 κούπα γάλα

1 κούπα κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Χτυπήστε ελαφρά 3 αυγά ρίξτε κι ανακατέψτε τα τυριά και το πιπέρι.

 Ξανά το καταΐφι και χωρίζεται σε 30 40 μέρη.

Σκεπάστε με μία πετσέτα για να μην ξεραίνεται.

 Σε κάθε μέρος του κανταϊφιού Βάλτε από μία κουταλιά γέμιση και τυλίξτε το απαλά σε Μπάλα.

Τοποθετήστε το κανταΐφι το ένα πλάι στο άλλο σε βουτυρωμένο πυρέξ σκεύος. Λιώστε τα δύο βουτυρά μαζί και περιχύστε τα κανταΐφια από μία κουταλιά στο καθένα.

Περιχύνετε με το την κρέμα γάλακτος τα υπόλοιπα αυγά αφού τα χτυπήσετε ελαφρά όλα μαζί να ενωθούν.

Οταν πιει όλο το υγρό μείγμα ψήστε στους 180 βαθμούς για να ροδίσουν 30'-40' περίπου

ομάδα ti-tha-fame-simera.blogspot.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου