Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Καλαμαράκια Τηγανιτά

Υλικά

1 κιλό καλαμαράκια αλάτι αλεύρι σταρένιο

 λάδι για το τηγάνισμα

αλάτι πιπέρι

1 λεμόνι σε φέτες

Εκτέλεση

Τρίψτε τα καλαμάρια με αλάτι και βάλτε το σε ένα τρυπητό να στραγγίξουν πολύ καλά.

Αλευρώστε τα βαλτε τα σε κόσμια και κοσκινίστε  να φύγει το περισσότερο αλεύρι.

Τηγανίζετε σε φριτέζα στη μεγαλύτερη θερμοκρασία ή σε μπόλικο καυτό λάδι σε πολύ δυνατή φωτιά.

Σερβίρετε αμέσως με λεμόνι

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου